Ali Altıparmak Ortaokulu

WEB https://alialtiparmakoo.meb.k12.tr
Adres : Altındere Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Değirmen Sokak No 8 Akyazı/SAKARYA
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
MİSYON : Öğrencilerimize severek gelebilecekleri bir okul ortamı hazırlayarak okul öncesinden başlayan çağdaş ve kaliteli bir eğitim verip, onları Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen kendisi ve çevresi ile barışık üretken bireyler olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis : Taşımalı eğitim yapılmaktadır. Öğretmenlerimiz halk otobüsü veya şahsi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Ulaşım : okulumuzun bulunduğu Altındere mahallesinden Akyazı’ya halk otobüsleri sabah 07.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında her 15 dakikada bir sefer düzenlemektedir.
Yerleşim Yeri : Marmara Bölgesinde yer alan Altındere Beldesi idari yönden Sakarya ili idari sınırları içinde yer alan Akyazı İlçesine bağlıdır. 1972 yılında belediye statüsü kazanan Altındere beldesine idari yönden beldeye bağlı köy bulunmamaktadır. Altındere beldesinin kuzeyinde Yuvalak, güneyinde Hasanbey, Pazarköy ve Güzlek Köyleri, batısında Yağcılar Köyü ve doğusunda Hendek ilçesine bağlı Çamlıca beldesi yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE 6 KM, İLE 30 KM
Kontenjan Bilgileri :